Gelecek Partisi Yenişehir’de iddialı


Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Barış Topçu, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurul ile seçilen yönetim kurulunu "Yenişehir’deki en çalışkan ve idealist ekip" olarak tanımladı. Başkan Topçu, "İlk seçimde bu kadronun ne yapacağını tüm Mersin görecektir" dedi.

 

Tarih : 29 Eylül 2020 Salı 13:39

Haber Merkezi

Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Barış Topçu mazbatasını aldı. Mazbatanın ardından yapılan ilk toplantıda görev dağılımı da belli oldu. Başkan Mustafa Barış Topçu'nun başkanlığında gerçekleşen toplantıda; yapılan görev dağılımı şöyle: Siyasi İşler Başkanı Savaş Gazioğlu, Teşkilat Başkanı Bekir Sıddık Karkan, Seçim ve Hukuk işleri Başkanı Mustafa Çelik, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Ümit Hakverdi, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Işıksal, Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Gün, İletişim Başkanı Ahmet Gürler, İnsan Hakları Başkanı Ahmet Tamer İlk, Parti İçi Eğitim Başkanı Tarık Özdemir, Dış İlişkiler Başkanı Sercan Şimşek ve Araştırma ve Geliştirme Bilişim Başkanı Onur Birlik.

İLÇE BAŞKAN YARDIMCILARI DA BELİRLENDİ

Toplantıda ilçe başkan yardımcıları da belirlendi. Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Görkem Bozan, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıçparlar, Seçim ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Gökhan Balyemez, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Abeş, Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Murat Ünal, İletişim Başkan Yardımcısı Mehmet Nur, İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Nebil Bainoğlu, Dış İşleri Başkan Yardımcısı Muhsin Eskidemir, Araştırma ve Geliştirme Başkan Yardımcısı Sümeyra Gedik, İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Feray Süner, İlçe Sekreter Yardımcısı Sevil Saygılı olarak belirlendi. Her ilçe yöneticisinin önemli sorumluluklar üstlendiğine işaret eden Başkan Topçu, "Bu kadro Yenişehir ilçemizin geleceğini bugünden yapılandıracak arkadaşlarımız. İddia ediyorum, Yenişehir’deki en çalışkan ve idealist ekibini oluşturduk. İlk seçimde bu kadronun ne yapacağını tüm Mersin görecektir. Geleceğe bugünden imza atacak yönetim kurulu arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA