Başkan Yılmaz, Türk Dil Bayramı’nı kutladı


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 26 Eylül ‘Türk Dil Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Yılmaz; “Milli değerlerimizin yeni nesillere aktarılmasındaki en önemli vasıta olan Türkçemizin, daha doğru ve yaygın bir şekilde konuşulması, gelişmesi ve yabancı dillerin etkisi altında kalmadan varlığını koruması hepimizin ortak sorumluluğudur” dedi.

 

Tarih : 26 Eylül 2020 Cumartesi 13:43

Haber Merkezi

Mustafa Kemal Atatürk’ün;  “Türk dili, Türk Milleti için kutsal bir hazinedir” sözünü hatırlatan Başkan Yılmaz; “88 yıl önce Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde düzenlenen 1. Türk Dil Kurultayı’nın açılış tarihi olan 26 Eylül gününü her yıl “Türk Dil Bayramı” olarak kutluyoruz. Türk Milleti olarak dilimize, Türkçemize, kültürümüze ve geleneğimize her zaman sahip çıkacağız. Bu vesileyle Türk Dil Bayramı’nı kutluyor, dilimizin, dolayısıyla milli kimliğimizin bayramı olan bugünde başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türkçemize emek veren herkesi saygı ve minnetle anıyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA