Yılın spor kulübü Mersin Ampute


Mersin Olimpik Yetenekler Ampute Futbol Takımı, Altın Çilek Ödül Töreni’nde yılın spor kulübü seçildi. Törende konuşan Kulüp Başkanı Ali Yanaç, bu ödülü 19 Eylül Gaziler Haftası münasebetiyle takımda oynayan 3 gazi futbolcu adına aldığını açıkladı.

 

Tarih : 20 Eylül 2020 Pazar 11:45

Haber Merkezi

Mersin’in tek ampute futbol takımı olan ve Türkiye Ampute Futbol 1.Ligi’nde mücadele eden Mersin Ampute Futbol Takımı, yılın spor kulübü seçildi. Altın Çilek Ödülleri’nde yılın spor kulübü seçilen Mersin Ampute Futbol Takımı’nda ödülü Başkan Ali Yanaç ve futbolcu Salih Selvi aldı.

BAŞKAN YANAÇ’TAN TEŞEKKÜR

Ali Yanaç ve Salih Selvi, sahneye çıktıkları ve ödülü aldıkları anda salonda alkış tufanı koptu. Törende konuşan Mersin Ampute Futbol Takımı Başkanı Ali Yanaç, ödülü 19 Eylül Gaziler Haftası münasebetiyle takımda oynayan Gazi Yalçın Kaçar, Gazi Osman Karaoğlu ve Gazi Ali Fıstıkçı’ya armağan etti. İlk sezonlarında 2.Lig’den 1.Lig’e çıktıklarını belirten Yanaç, “Bizler yarışmacı bir takım değiliz. Amacımız Mersin’deki amputeli gençlerimizi toplumumuza kazandırmak. Bu noktada da iyi bir ivme kazandık ilerliyoruz. Bu ödül maddi ve manevi destek sağlayan yönetim kurulumuz ile iş insanları, bürokratların ve belediyelerimizin eseridir. Takım için koşan mücadele eden futbolcu kardeşlerimin eseridir. Bizlere bu ödülü takdir gören Altın Çilek Ödülleri Ödül Tertip Komitesi’ne, Saygın Kurt’a teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA