20:23   ENGELLININ 20 BIN TL’LIK CEZASıNı ÖDEYEREK GÖNÜLLERE DOKUNDULAR   20:22   SAYAPARK’TA YıLBAŞı COŞKUSU TÜM HıZıYLA DEVAM EDIYOR   20:21   OKUL MÜDÜRÜNÜ VURAN ÇOCUĞUN BABASı DA GÖZALTıNA ALıNDı   20:20   12 YAŞıNDAKI ÖĞRENCI OKUL MÜDÜRÜNÜ VURDU: O ANLAR KAMERADA   20:19   TARSUS’UN YÖRESEL LEZZETLERI KAYıT ALTıNA ALıNıYOR   20:18   MERSIN’DE BALıKÇıLARA EKIPMAN DESTEĞI SÜRÜYOR   20:15   BAŞKAN YILDIZ, “TOROSLAR’IN HER NOKTASINA HİZMET ULAŞTIRIYORUZ”   20:11   KAYAN; MERSIN, SADECE BÜYÜYEN DEĞIL, TÜRKIYE’YI BÜYÜTEN BIR ŞEHIR OLACAK   20:09   TÜRKİYE GENELİNDE DARALMA SÜRERKEN AKDENİZ HAZIR GİYİMİ İVME KAZANDI   20:08   TOROSLAR’IN MELEKLERİ YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR  
 
   
 
 

Toroslar Belediyesi’nden kontrollü doğa yürüyüşü


Toroslar Belediyesi’nin bu yıl ilkini düzenlediği Doğa Yürüyüşü, tertemiz havada spor yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. Tarihi Kızılgeçit Köprüsü’ne gerçekleştirilen yürüyüş etkinliğinde doğaseverler, Yeniköy’den Aladağ Mahallesi’ne eşsiz manzara eşliğinde yürümenin keyfini yaşadı.

 

Tarih : 14 Eylül 2020 Pazartesi 12:34

Haber Merkezi

Doğa yürüyüşü, Yeniköy Mahallesi'nde başlayarak yaklaşık 7 kilometrelik bir parkurun sonunda Aladağ Mahallesi'nde bulunan Tarihi Kızılgeçit Köprüsü'nde son buldu. 7'den 70'e yoğun ilgi gören yürüyüşe; Toroslar Kent Konseyi Başkanı Ümit Erşan ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Mersin ekibi, Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Toroslar Doğayı Yaşatma ve Ekoturizm Derneği (TODOYDER) ile Türkiye Motosiklet Federasyonu Mersin Şubesi'nin üyeleri de katılım gösterdi. Belediye, yürüyüş öncesi katılımcıların ulaşımı için 3 farklı noktadan servis kaldırdı.

DOĞASEVERLER, BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKEREK ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ

Pandemi tedbirlerine uyularak gerçekleşen yürüyüşte, Toroslar'ın doğal ve tarihi güzelliklerini keşfetme imkanı bulan vatandaşlar, şehrin gürültüsünden uzak, doğanın içinde keyifli bir hafta sonu geçirdi. Etkinlik sırasında yürüyüşe katılanlara Toroslar Belediyesi tarafından kumanya ikramı da yapıldı. Doğaseverler, bol bol fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdi. Toroslar'ın doğal güzellikleri içinde eğlenceli bir hafta sonu geçiren vatandaşlar, doğa yürüyüşü etkinliği için Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür etti. Doğa yürüyüşüne katılan tüm hemşehrilerine teşekkür eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Buradaki amacımız sadece yürüyüş yapmak değil Toroslarımızda doğa sporlarını geliştirmek, ilçemizin doğal ve eşsiz güzelliklerini daha çok insanımızın tanımasını sağlamaktır. İlçemiz, birçok tarihi ve kültür varlıklara sahip. Sağlıklı yaşam için spora önem veriyoruz. Bu kapsamda doğa yürüyüşlerimiz devam edecek" diye konuştu.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA