Gelecek Partisi Mersin’de hareketlendi


AK Parti Mersin İl Teşkilatı’nda 220 kişinin istifa ettiği iddialarını kamuoyuna ilk olarak Gelecek Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Başaslan ülke kamuoyuna duyurmuştu. Bu paylaşımın hemen ardından Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış’tan dikkat çeken açıklama geldi: “Hızla artan üye sayımız, önümüzdeki günlerde toplu katılımlarla daha da güçlenecek!" dedi.

 

Tarih : 10 Eylül 2020 Perşembe 10:55

Haber Merkezi

AK Parti Mersin Teşkilatında toplu istifaların olduğu iddialarını kamuoyuna ilk duyuran Gelecek Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Başaslan olmuştu. Gelecek Partili Başaslan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Akdeniz’de sular ısınıyor derken meğer doğru söylemişler. Mersin’de 220 Ak Partili istifa etti, bekleyin devamı Gelecek” paylaşımını yapmıştı. Gelecek Partili Mehmet Ali Başaslan’ın bu açıklamasının ardından bir açıklamada Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış’tan geldi. Başkan Karış Mersin’de hem teşkilatlanma çalışmalarının hızla ilerlediğini hem de Gelecek Partisi’ne üye katılımının yoğun olduğuna dikkat çekerek, “Üye sayımız hızla artıyor. Mersin’de Gelecek Partisi’ne hemşerilerimizin ciddi bir teveccühü var. Önümüzdeki günlerde toplu katılımları da partimizin Mersin teşkilatında görebiliriz” açıklaması yaptı. Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış’ın bu açıklaması, AK Parti’de istifa eden grupların Gelecek Partisi’ne geçeceği şeklinde yorumlandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA