ROTABUSİNESS 5 YAŞINDA


Mersin’in iş ve ekonomi dünyasının nabzını tutan RotaBuısiness Dergisi 5. yaş gününü Ulu Resort Hotel’de kutladı.

 

Tarih : 8 Eylül 2020 Salı 12:17

Haber Merkezi

Ulu Resort Hotel Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ulu ve Genel Müdürü Suat Doğu’nun organize ettiği yaş günü kutlaması Mersin’in yetiştirdiği en önemli sanatçılarından Savaş Korkmaz’ın eşsiz müzikleri eşliğinde kutlandı. ROTABusiness Dergisi İmtiyaz Sahibi Serkan Kılınç ve çalışma arkadaşları otel yönetiminin hazırladığı pastayı alkışlar eşliğinde söndürdü. Öte yandan gecede ajansın bir diğer yayın organı olan magazin dergisi RotaLife’ın ilk sayısının kutlaması ve tanıtımı da gerçekleştirildi. 

“Mersin hepimizin ortak sevdası”

Dergi ile ilgili bilgi veren İmtiyaz Sahibi Serkan Kılınç, “Dergimiz 5 yıldır kentin dinamikleri olan kişi ve kuruluşlarla uyum içinde çalışmış ve bu dinamiklerin vizyonel duruşuna önemli katkılar sağlamıştır. Bu; çalışma, özveri ve disiplinle gerçekleşti.  Bugüne kadar kentimizin ekonomik odaklarıyla sadece dergi üzerinden değil organizasyonlar, projeler ve beşeri ilişkiler üzerinden de iletişim kurduk. Güçlü ve imaj sahibi bir Mersin hepimizin ortak sevdası. Biz paydaşlık görevimizi yerine getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz. ” dedi Kılınç sürpriz bir kutlama ile kendilerini gururlandıran Ulu Resort Hotel Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ulu , Genel Müdür Suat Doğu ve otel çalışanlarına teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA