Akdeniz’de boş arsalar temizlendi


Akdeniz Belediyesi; tüm dünyayı etkisi altına alan salgın riski nedeniyle güçlendirdiği araç ve ekipman kapasitesi ile temiz ve sağlıklı çevrenin korunması ve sürdürülmesi amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Tarih : 8 Eylül 2020 Salı 10:57

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi Kriz Masasına bağlı mobil ilaçlama ekipleri; Koronavirüs (Covid19) salgınına karşı ilçe genelinde bulunan sağlık kuruluşlarında, eczanelerde, ticaret merkezleri ile semt pazarlarında, resmi ve özel işyerleri ile vatandaşların konutlarında ilaçlama-dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Diğer yandan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri de Akdeniz’in doğasını ve çevresini korumak, vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı bir çevre sağlamak amacıyla kesintisiz şekilde çalışıyor. Her gün yüzlerce ton çöp ve atığı ilçeden çıkaran ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiriyor.

ÇÖP, OT VE ÇALI BİRİKEN BOŞ ARSALAR TEMİZLENDİ

Son olarak ekipler; Bahçe Mahallesi’nde bulunan boş arsalarda biriken, yer yer vatandaşların şikâyetine de konu olan çöpleri, evsel atıkları, yangın riski taşıyan kurumuş ot ve çalıları, iş makineleri yardımıyla temizleyerek kamyonlara yükledi ve mahalleden çıkardı. Barış Mahallesi sakinleri; sürüngenler ve haşerelerin toplandığı boş arsaların temizlenmesi nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdi. Öte yandan; gece-gündüz demeden çalışan ekipler, bir yandan cadde ve sokakları da ilaçlayıp dezenfekte ederken, salgın tehlikesine karşı ilçe genelinde bulunan çöp konteynırlarını da sürekli boşaltıp ilaçlı su ile yıkıyor.

 

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA