MERSİN’DE SU SIKINTISI!


Mersin’de özellikle son günlerde musluklardan akan suyun azalmasına vatandaşlardan büyük tepki geldi. Tepkilerini sosyal medyadan dile getiren vatandaşlar MESKİ’yi suçlarken, MESKİ yetkilileri ise içme suyunun azalmasının sebebinin kullanım amacının dışındaki yüksek tüketimden kaynaklı olduğunu ve bu nedenle su rezervinin ihtiyaca cevap veremediğini savundu.

 

Tarih : 7 Eylül 2020 Pazartesi 16:28

YETER ARTIK!

Mersin’de özellikle son günlerde musluklardan akan suyun azalmasına vatandaşlardan büyük tepki geldi. Vatandaşlardan Turgay Salgın, “Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ne yapmaya çalışıyor bu kötü günlerde halkın temizliğe ve suya bu kadar ihtiyaç duyduğu zamanlarda neyi amaçlayıp su kesintilerini tüm bölgelerde arttırıyor şikayetçiyiz senden” ifadelerini kullanırken, Uğur Erkol, “Bu nasıl iş üniversite caddesinde 3 gündür bu yaz vakti sular kesik. Yetkiler uyumayın” dedi. Hilmi Konu ise, “Yaşanacak dediğin yer Mersin gibi olmalı. Gündüz su yok gece de elektrik yok” dedi.  Sultan Altunbakır, “Bu ne ya her gün Mezitli Akdeniz Mahallesi’nde sular kesik. Yeter artık!” diye MESKİ’ye serzenişte bulunurken Latif Özcan da, “Gözne’de su kesintileri can sıkmaya başladı. Birileri artık çözüm üretmeli” ifadelerini kullandı.

İÇME SUYU, ARAZİ SULAMADA KULLANILIYOR

Konuyla ilgili MESKİ’den ise şu açıklama yapıldı: “Sayın vatandaşımız; bölgede herhangi bir bakım onarım faaliyeti olmadığı bu nedenle planlı bir kesinti yapılması durumu da söz konusu değildir. Berdan tesislerinden merkez ilçelerimiz depolarına gelen içmesuyu temininde yoğun su tüketimi ile özellikle kullanım amacının dışındaki yüksek tüketim faaliyetleri nedeniyle depolarımızdaki su rezervi ihtiyaca cevap verememekte olup kısmen bulunduğumuz bölgelerde su kesintileri yaşanmaktadır. Su kullanım faaliyetleri içme suyu tüketim amacına uygun kullanılması durumunda hızlı bir şekilde rezervlerimiz normale dönecek ve su temini yeniden sağlanabilecektir.” NECDET TAŞ’IN HABERİ

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA