Turkcell’de GB paylaşma dönemi başladı


Türkiye’nin dijital operatörü Turkcell, aile üyeleri ya da arkadaşlarıyla ekip kuran müşterilerine ücretsiz konuşma, GB paylaşımı ve birçok avantaj sağlayan ‘Turkcell Biz’ platformunu hizmete sundu.

 

Tarih : 7 Eylül 2020 Pazartesi 10:36

Haber Merkezi

 Müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarına göre ürün ve hizmetlerini sürekli yenileyen Turkcell, aile üyeleri veya arkadaşlarla ortaklaşa kullanım için ‘Turkcell Biz’ platformunu hazırladı. ‘Turkcell Biz’ platformunda ekibini kuran Turkcell’liler ekip üyeleriyle sınırsız konuşma ve GB paylaşımı imkanına kavuşuyor. Tarife değişikliği ya da herhangi bir ek ücret gerektirmeyen ‘Turkcell Biz’ platformu sayesinde kullanıcılar, ekip üyeleriyle sınırsız konuşabiliyor, ayrıca ana paketlerindeki internetten kotalarından kullanmadıkları GB’ları da diğer ekip üyelerine ücretsiz transfer edebiliyor. Turkcell müşterileri diledikleri tarifeyi kullanmaya devam ederken en az 2 en fazla ise 5 sevdikleri kişi ile Dijital Operatör uygulaması ya da turkcell.com.tr üzerinden ücretsiz olarak “Turkcell Biz” ekiplerini kolayca oluşturabiliyorlar.

“TURKCELL BİZ PLATFORMUYLA ÖNCELİKLE BU İHTİYACI KARŞILAMAK İSTEDİK”

 Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Ergenekon, ‘Turkcell Biz’ platformuyla müşterilerinin değişen ve artan ihtiyaçlarını karşılayacak çözümlerine bir yenisini eklediklerini söyledi. Ergenekon, “Müşterilerimizden aldığımız geri dönüşler, GB paylaşımının öncelikli bir ihtiyaç olarak ortaya çıktığını gösterdi. Özellikle gençler aile büyüklerine kıyasla daha fazla internet paketine ihtiyaç duyuyor. Biz de yeni hazırladığımız Turkcell Biz platformuyla öncelikle bu ihtiyacı karşılamak istedik. ‘Turkcell Biz’ platformundan aile üyeleri kadar arkadaş gruplarının da faydalanacağını düşünüyoruz. Turkcell müşterileri, ‘Turkcell Biz’ çatısı altında aileleri ya da arkadaşları ile ekiplerini kurarak tarifelerindeki GB kotalarını özelleştirme ve sevdikleri ile ücretsiz konuşma imkanı buluyorlar. Turkcell olarak önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin gelişen ve farklılaşan ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmetler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İŞTE O FIRSATLAR

 Pakette yer alan diğer avantajlar şöyle sıralanıyor: Sevdiklerini Turkcell müşterisi yapan ‘Turkcell Biz’ kullanıcıları, 12 ay boyunca ana paketlerine yüzde 10 indirim kazanacak, ayrıca tüm grup üyelerine 12 ay boyunca her ay günlük 1 GB internet hediye ediliyor. ‘Turkcell Biz’ ekip üyeleri her fatura döneminde kendi aralarında 2 GB’a kadar internet kotalarını ücretsiz paylaşabiliyorlar. 25 yaş ve altı her ‘Turkcell Biz’ üyesine paketine ek ayda günlük 2 GB ücretsiz internet tanımlanıyor. 65 yaş ve üstü ‘Turkcell Biz’ kullanıcıları akıllı fatura kampanyasından ücretsiz yararlanabiliyor. ‘Turkcell Biz’ üyeleri, gruplarına özel 119,90 TL’den başlayan fiyatlarla avantajlı ev interneti paketinden faydalanabiliyor.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA