Bütçemizi doğru kullanmak zorundayız!


Bu yıl kentimizi 3. Lig’de temsil edecek İçel İdman Yurdu, sezona iddialı hazırlanıyor. Nevşehir’de sürdürülen kamp ve transfer İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, “Şampiyon kadronun kemik yapısını korumuş olduk. Üstüne ciddi takviyeler yapıyoruz ve yapmaya devam ederek Şampiyon olmak istiyoruz. Transferlerimiz devam ediyor. Takıma iki gün izin verdik. Birkaç gün içinde yeni transferlerimiz olacak. Amacımız hazırlık maçlarını tam kadro oynamak. Yönetim ile bütçemizin doğrultusunda doğru istişare ederek transfer yapıyoruz. Bütçemizi doğru kullanmak zorundayız. Amacımız en iyi transfer değil, en doğru transfer. Allah her teknik direktöre böyle yönetimler ile çalışmak nasip etsin” dedi.

 

Tarih : 4 Eylül 2020 Cuma 14:37

Hüseyin KIRKGÖZ

Bölgesel Amatör Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayıp 3. Lige yükselen kırmızı lacivertli temsilcimiz İçel İdman Yurdu, bir yandan kamp çalışmalarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Dış transferde aceleci davranmayan temsilcimiz, bütçesini doğru kullanarak, nokta transferle kadrosunu güçlendirmek istiyor.

“SABIRLI OLMAK ZORUNDAYIZ”

Nevşehir’de sürdürülen kamp ve transfer İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, “Şunu söyleyebilirim ki, belki de en iyi iş olarak geçen sezon Şampiyon kadronun kemik yapısını korumuş olduk. Üstüne ciddi takviyeler yapıyoruz ve yapmaya devam ederek Şampiyon olmak istiyoruz. Elbette Şampiyonluk yolu çok meşakkatli bir yol. Ama sabırlı olmak zorundayız. Sizlerde biliyorsunuz ki bu ligde sadece Lider olan bir üst lige çıkmıyor. Geçen sezon eski takımım Turgutluspor Ligde sadece 14 galibiyet aldı. Ama Play Off ile ikinci Lige çıktı. Bu da bizleri sabırlı olma konusunda bilinçlendirmesi lazım” ifadelerini kullandı.

“HER ŞEY ÇOK İYİ GİDİYOR”

3.lig 3. Grupta ilk maçlarını Osmaniyespor ile oynayacaklarını hatırlatan Baş, “Grubumuzda ilk maçımız Osmaniye deplasmanı ve geçen yarıda kalan sezonda sezon Play Off’u averajla kaçırdılar. Kadroyu korudular ve takviye yaptılar. Eskisinden daha güçlü oldular. Zor bir maç olacak. Tek avantajımız maçların seyircisiz olması. Ama bize gelecek rakiplerde seyirci dezavantajı yaşamayacak. Bu yüzden her maça kendi içinde hazırlanacağız. Kampın ilk bölümünde birlikte oynamaya alışkanlık sağladık. Gerekli çalışmaları yapıyoruz. İkinci bölümde hazırlık maçları ile hazır hale geleceğiz. Şunu net söyleyebilirim ki her şey çok iyi gidiyor” şeklinde konuştu.

“TRANSFERDE EN DOĞRU KARARI VERMEK ZORUNDAYIZ”

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, “Takıma iki gün izin verdik. Birkaç gün içinde yeni transferlerimiz olacak. Amacımız hazırlık maçlarını tam kadro oynamak. Yönetim ile bütçemizin doğrultusunda doğru istişare ederek transfer yapıyoruz. Bütçemizi doğru kullanmak zorundayız. Elbette her teknik direktör iyi transfer ister. Ama yönetimleri bütçe konusunda zora sokarak bunu yapmak doğru değil. Amacımız en iyi transfer değil, en doğru transfer. Allah her teknik direktöre böyle yönetimler ile çalışmak nasip etsin.  Yönetime de çokça transfer teklifi geliyor. Bize de geliyor. Kendi izlediğimiz, analiz ettiğimiz oyuncularda var. İşte tamda bu doğrultuda en doğru kararı vermek zorundayız” diye konuştu.

“HER KESİMDEN DESTEK BEKLİYORUZ”

Taraftarlara da seslenen Baş, “Mersinliler şunu iyi bilsin. Ve merak etmesin. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Mümkün olduğunca en doğruyu bulmaya çalışıyoruz. Ben burada çalışıyorum. O zaman ben Mersin için ter döküyorum demektir. O zaman aldığım paranın da karşılığını vermek zorundayım. Bu hepimiz için geçerli. Doğru olduğuna inandığım şeyler ile yola çıktım ve böyle de devam edeceğim. Kimsenin şüphesi olmasın. Futbol sonuçta bu. Bazen herşey çok iyi gider, bazen de kötü gider. Önemli olan hedefinize ulaşmak. Başta da dediğim gibi sabırlı olursak ben inanıyorum ki yine bir zafer elde edebiliriz. Bu yüzden her kesimden destek bekliyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA