Mersin’de korkulan oldu


Mersin’de korona yaşlı bakım merkezine sıçradı. Mersin’in Yenişehir ilçesinde bulunan Yaşlı Bakım Merkezi’nde 17 kişinin korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından hastalar ambulanslarla tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

 

Tarih : 3 Eylül 2020 Perşembe 12:22

Mersin’de korona yaşlı bakım merkezine sıçradı. Mersin'in Yenişehir ilçesinde bulunan Yaşlı Bakım Merkezi'nde 17 kişinin korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından hastalar ambulanslarla tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre hastaların 14 günlük personel vardiyesi değişiminde alınan olağan taramalarında 17 hastanın koronavirüs testi pozitif çıktı. Hastaneye gidip gelen bir hasta ile virüsün kuruma geldiğini düşünülürken risk grubunda oldukları için 17 kişi Mersin Valiliği'nin de bilgisi dahilinde hastaneye sevk edildiler. Merkez yetkilileri tarafından vasilerin her biri aranıp bilgilendirilirken sevk edildikleri hastanelerde hastaların tek tek takip edildiği öğrenildi. Öte yandan hastaların birkaçında hafif ateş yüksekliği dışında bir sağlık sorunu yok...

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA