Süleyman Öztürk, İdman Yurdu 1925 FK’da


Mersin ekibi İdman Yurdu 1925 FK, Yahyalıspor’dan kanat oyuncusu Süleyman Öztürk’ü renklerine bağladı.

 

Tarih : 26 Ağustos 2020 Çarşamba 11:31

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İdman Yurdu 1925 Futbol Kulübü yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İdman Yurdu 1925 FK, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Yahyalıspor forması giyen 1997 doğumlu kanat oyuncusu Süleyman Öztürk'ü kadrosuna dahil ederek 1 yıllık sözleşme imzaladı.

RESMİ İMZAYI ATTI

Genç ve başarılı oyuncusu Süleyman Öztürk, Mersin'e giderek yeni takımı ile resmi sözleşmeye imzalayarak takımın kampına katıldı. Hes Kablo Kayserispor, Kayseri Şekerspor, Talasgücü Belediyespor ve Yahyalıspor forması giyen Süleyman Öztürk ilk kez şehir dışında forma giyecek. Kayseri'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini ifade eden genç oyuncusu Süleyman Öztürk, "Yeni sezonda İdman Yurdu 1925 Futbol Kulübü ile anlaşmış bulunuyorum. Transferimde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. İdman Yurdu 1925 FK forması ile Kayseri'yi en iyi şekilde temsil edeceğim. Kimsenin şüphesi olmasın.Her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun. İnşallah kazasız bir sezon geçiririm" diye konuştu. (iHa)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA