CHP’Lİ AKAR MUHTARLARLA BULUŞTU


Mersin’in Akdeniz İlçesinde görev yapan 5 mahalle muhtarı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin eski İl Başkanı Mehmet Faruk Akar ile bir araya geldi.

 

Tarih : 25 Ağustos 2020 Salı 15:54

Görev yaptığı süre içerisinde partililer tarafından takdir toplayan ve Mersin’de her kesimin kucakladığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin eski İl Başkanı Mehmet Faruk Akar, Akdeniz ilçesinde görev yapan Çay Mahallesi Muhtarı Ahmet Akyol, Çilek Mahallesi Muhtarı Selim Tomak, Karaduvar Mahallesi Muhtarı Fikret Altan, Yeşilçimen Mahallesi Muhtarı Cemal Akçay ve Özgürlük Mahallesi Muhtarı Ömer Ergüven ile bir araya geldi. Mersin’in ve Akdeniz ilçesinin sorunlarının masaya yatırıldığı görüşmede muhtarlar ile CHP’li Akar fikir alış verişinde bulundu. Bundan sonraki süreçte kentin sorunlarının çözümü noktasında daha sık bir araya geleceklerini belirten muhtarlar ve CHP’li Akar, ilerleyen süreçte daha fazla muhtarın katılımı ile bir görüşme yapacaklarını ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA