Kocamaz, Seçer’i Meral Akşener’e şikayet etti


İYİ Parti Genel İdare Kurul (GİK) Üyesi ve önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kendisiyle ilgili açıklamalarından dolayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e şikayette bulunduğunu ifade ederek, “Konuyla alakalı genel başkanımıza açık bir şekilde sordum. Dedim ki sayın genel başkanım, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı sürekli bizim dönemimizle ilgili olumsuz görüntü vermeye çalışıyor ve devri sabık yapmaya çalışıyor. Türkiye genelinde CHP ile bir ittifak söz konusuysa biz de mecburen frene basıp cevap veremiyoruz. Kendisi de ‘Biz Mersin’de CHP ile ittifak yapmadık. Kurumsal olarak siz CHP’yi hedef almadan başkan e söylüyorsa ona cevap vermelisiniz ve cevap vermek zorundasınız’ dedi. Biz de her şeye rağmen frene basarak her konuştuğuna 2-3 ayda bir cevap veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

Tarih : 23 Ağustos 2020 Pazar 12:38

Necdet TAŞ

İYİ Parti İl Teşkilatı ve milletvekilleri Erdemli’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bir kafede gerçekleştirilen toplantıya; İYİ Parti Genel İdare Kurul (GİK) Üyesi ve önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Dutar ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

SEÇER’İ GELİNE BENZETTİ

Toplantıda konuşan önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Daniyel Mercan’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP İl Başkanı Adil Aktay, CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, İYİ Parti Tarsus İlçe teşkilatına nezaket ziyaretinde, “Genel Başkanlar sayın Kılıçdaroğlu ve sayın Meral Akşener, ülkenin geleceği için çalışmaktadırlar. Bu noktada kimse kişisel çıkarları ve ihtirasları için bu ittifakı bozamaz” sözlerine sert sözlerle karşılık verdi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i becerisizlikle suçlayan Kocamaz, “Oynayamayan gelin yerim dar dermiş. Şimdi bizim dönemimizdeki icraatları göremeyen vatandaşlar her yerde bu şikayetlerini dile getiriyor. Yönetim de bütün suçu daha önceki döneme yüklemeye çalışıyor. Dolayısıyla Mersinli vatandaşlarımız eskiyi de yeniyi de çok açık seçik görüyor ve karşılaştırıyor. CHP ile İYİ Parti’nin ülke genelince bir ittifakı vardı ancak Mersin’de biz CHP ile bir ittifak kurmadık. Konuyla alakalı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e çok açık bir şekilde sordum. Dedim ki sayın genel başkanım, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı sürekli bizim dönemimizle ilgili olumsuz görüntü vermeye çalışıyor ve devri sabık yapmaya çalışıyor. Türkiye genelinde CHP ile bir ittifak söz konusuysa biz de mecburen frene basıp cevap veremiyoruz. Kendisi de ‘Biz Mersin’de CHP ile ittifak yapmadık. Kurumsal olarak siz CHP’yi hedef almadan başkan e söylüyorsa ona cevap vermelisiniz ve cevap vermek zorundasınız’ dedi. Biz de her şeye rağmen frene basarak her konuştuğuna 2-3 ayda bir cevap veriyoruz. Ancak maalesef bizim verdiğimiz bu cevaplara İYİ Parti içerisinde rahatsız olanları da görüyoruz. Buna çok üzülüyorum. Ne yapacağız peki, adam bizi her türlü itham altında bırakacak ama biz sessiz kalıp cevap vermeyeceğiz. Böyle bir şey yok arkadaşlar. Biz CHP ile Mersin özelinde ittifak yapmadık ve bundan sonra İYİ Parti’nin yerelde de iktidar olması için var gücümüzle çalışmak durumundayız” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA