TİY’de iç transfer bitiyor


TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi İdman Yurdu (TİY) Spor Kulübü’nün yeni Başkanı Serhat Servet Dövenci, transfer için kolları sıvadı.

 

Tarih : 19 Ağustos 2020 Çarşamba 14:20

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda başkan seçilen Dövenci, ilk olarak tecrübeli teknik direktör Ergün Penbe ile yeniden sözleşme imzaladı. İyi bir takım kuracaklarını belirten TİY Başkanı Serhat Servet Dövenci, iç transfer konusunda çalışmalarının devam ettiğini, Ağustos ayının sonuna kadar iç transferi tamamlayacaklarını kaydetti.

“İYİ BİR TAKIM OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Teknik direktör Ergün Penbe’nin talebi doğrultusunda ve bütçelerine uygun futbolcu ile takımını güçlendireceğini ifade eden Dövenci, “İyi bir takım oluşturmak için çalışmalarımıza başladık. Geçen sene takımımızı çalıştıran ve taraftarımızın adeta sevgilisi olan Ergün Penbe hocamızla yeniden anlaşma yaptık. Ergün hocamıza teşekkür ederiz. Şuan iç transferi üzerinde yoğunlaştık. Transfer komitesinde bulunan arkadaşlarımız Ergün Hocamızın talepleri doğrultusunda hareket ediyor. Bu yıl iyi ve kaliteli bir takım göreceğiz” dedi. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a teşekkür eden Dövenci, Bozdoğan’ın her konuda yanlarında olduğunu söyledi. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA