İlk seçimde iktidara geleceğiz!


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve Parti Meclis (PM) Üyesi Ali Mahir Başarır, “Yarın seçim olacakmış gibi sahadayız. Ülkenin millet ittifakına, dostlara, ülkenin namuslu insanlara, vatanseverlere ihtiyacı var. Biz millet ittifakı olarak dimdik ayaktayız. İlk seçimde iktidara geleceğiz” dedi.

 

Tarih : 14 Ağustos 2020 Cuma 14:57

Necdet TAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve Parti Meclis (PM) Üyesi Ali Mahir Başarır, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla partililere ve CHP Mersin Milletvekillleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel’e teşekkür etti.

“TÜRKİYE’NİN 3 TANE TEMEL SORUNU VAR”

Türkiye’nin 3 tane temel sorunu olduğunun altını çizen Başarır, “Ekonomi, dış politika ve adalet. Bugün 100 tezgahtan 30’u kapalı Mersin ve Türkiye’de.  Mersin’de 100 binlerce Türkiye’de 10 milyonun üzerinde işsiz var. İlk kez bize insanlar telefonla arayıp evime ekmek götüremiyorum diyor. 2 gün önce Tarsus’ta bir çocuk annesi bir vatandaşımız 21 yaşındaki bir kardeşimiz intihar etti. Ülkemiz, şehrimiz büyük sıkıntılar yaşıyor. Genel Başkanımız bu kurultayda ekonomiye özel dikkat çekti. Emek, eşitlik, alınteri dedi. Denetlenebilen, yolsuzluk yapmayan bir devlet dedi. Dış politikada barış dedi. Yargı adalet, hukuk ve sisteme dikkat çekti. Güçlük parlamenter sistem ilk hedefimiz dedi. 13 maddelik bildiri parlamenter rejimle başlayıp barış ile bitti. Bu dakikadan sonra kurultayımız bitmiştir. Yarın seçim olacakmış gibi sahadayız. Ülkenin millet ittifakına, dostlara, ülkenin namuslu insanlara, vatanseverlere ihtiyacı var. Biz millet ittifakı olarak dimdik ayaktayız. İlk seçimde iktidara geleceğiz” ifadelerini kullandı.

“BİZİM DERDİMİZ EKMEK, ADALET, EŞİTLİK”

CHP’de ayrılıp yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce olayıyla ilgili de konuşan Başarır, “Muharrem İnce olayı var. Şunu söyleyeyim. Dünkü basın toplantını takip ettik. Genel Merkezimiz üst kurulumuz bununla ilgili gerekli açıklamaları yaptı. Bizim derdimiz ekmek, adalet, eşitlik. Biz büyük bir aileyiz. Biz burada doğduk burada büyüdük burada öleceğiz. Bundan 7 yıl önce bana bir soru sorulmuştu. Başka bir parti şunu söylemiştim. Başka bir partide bakan olmaktansa bu partide üye olurum. Bununla ilgili cevabı genel merkezimiz veriyor. Bizim gündemimiz yalnız bu değil. Bizim gündemimiz memleket. Yoksulluğun olmadığı bir memleket” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA