Seçer, Bayramın 3. gününde Çamlıyayla halkı ile buluştu


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı ziyaretlerini Çamlıyayla ilçesi ile sürdürdü. Çamlıyayla ziyaretinde, Sarıkoyak, Sarıkavak, Belçınar, Fakılar, Sebil Mahalleleri ile Ergene Mevkii’nde vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Seçer, Çamlıyayla sokaklarını hemşehrileri ile birlikte gezdi.

 

Tarih : 3 Ağustos 2020 Pazartesi 11:18

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı’nda ilçeleri gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Seçer’in Mezitli ilçesi ile başlayan bayram gezisi Çamlıyayla ile devam etti. Kurban Bayramı’nın 3. gününde Çamlıyayla ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Seçer, ilçeye bağlı Sarıkoyak, Sarıkavak, Belçınar (Atdağı) Fakılar, Sebil Mahalleleri ile Ergene Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçer, ayrıca ilçe halkının kullanımı için planladıkları ve içerisinde düğün salonu, pazar yeri, toplantı salonu, kültür merkezi gibi yapıların yer alacağı pazar alanında incelemelerde bulundu. Başkan Seçer’e ziyaretleri sırasında Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, CHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Ahmet Eryılmaz, Büyükşehir ve MESKİ bürokratları, daire başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar eşlik etti.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇAMLIYAYLA’YA 2 BİN TON ASFALT

En çok talep gelen konuların başında yol yapımı olduğunu ifade eden Başkan Seçer, Sarıkavak Mahalle Muhtarı Ahmet Ünal’dan gelen yol talebi üzerine, Büyükşehir’in yol ağına girmemesine rağmen yapacaklarının sözünü verdi. Seçer,  “Sarıkavak’ta orman yolu ile ilgili muhtarımızın bir talebi oldu. O yol ormana ait dedim ama vatandaşlarımızın da çok işine yarayan bir yol. Arkadaşlarımıza talimat verdim. İlk fırsatta görevimiz olmasa da bu yolu vatandaşlarımıza yapalım’ dedik” ifadelerini kullandı. Çamlıyayla için 2020 yılı programında 2 bin ton asfalt kullanılacağını söyleyen Seçer, çalışmaların başladığını ve devam edeceğini de belirtti. Seçer, bölge vatandaşının çok amaçlı kullanımı için ilçeye kazandırmak istedikleri merkezden de söz ederek, “Biz bu bölgeye 2 bin ton asfalt çalışması yapacağız. Başladık, devam ediyor, devam da edecek. Bundan sonra daha etkin çalışmalar peşi sıra gelecek. Birçok çalışmalarımızla Çamlıyayla’yı çok daha iyi noktalara getirmek istiyoruz. Önümüzdeki yıl programa alıyoruz. Çok amaçlı, içerisinde düğün salonunun, en altta pazar yerinin, toplantı salonunun, kültür merkezinin olduğu, insanların bir araya gelip, etkinlik yapabileceği alanların da oluşacağı bir çalışma yapıyoruz. Gittik, çalışmanın yapılacağı yeri gördük. Burada olması gereken neyse, sizlerin konforu, huzuru ve mutluluğu için bunları yapmak bizim görevimiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da görevimizi layığıyla yapacağız” ifadelerine yer verdi. Başkan Seçer, Çamlıyayla gezisini Sebil Mahallesi ve Ergene Mevkii ziyareti ile sona erdirdi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA