Drone havadan tespit etti, ekipler cezayı kesti


Mersin’de Kurban Bayramı dolayısıyla kent merkezindeki tedbirlerini arttıran trafik ekipleri, drone desteğiyle yaptıkları denetimlerde kural ihlali yapan araç sürücülerini havadan tespit ederek gerekli cezai işlemi uyguluyor.

 

Tarih : 3 Ağustos 2020 Pazartesi 10:56

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 günlük Kurban Bayramı tatilinde olası kazaların önüne geçmek için önlemlerini artırdı. Özellikle aşırı hız, kemer kullanımı, seyir halinde iken cep telefonu ile görüşme ve kırmızı ışık ihlalleri konusunda denetimlerini yoğunlaştıran ekipler, aynı zamanda yoldaki araç trafiğini de drone ile havadan kontrol etti. Yaptıkları kural ihlalleri havadan drone ile tespit edilen sürücülere cezai işlem uygulandı. Bu kapsamda bayram tatilinin ilk gününde, merkez Mezitli ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde yapılan denetimlerde, ışık ihlali yaptıkları drone ile belirlenerek uygulama noktasında durdurulan iki araç sürücüsüne ceza kesildi. Kontrol noktasında durdurulan sürücüler, ayrıca can ve mal kayıplarının yaşanmaması için kurallara uymaları konusunda uyarıldı. Denetimlerin, bayram tatili süresince kent genelinde aralıksız devam edeceği bildirildi. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA